Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fakt je Klaus tak potřebný, že nemá na pokutu? Těch deset tisíc by si zasloužil určitě někdo jiný než ten směšný stařík.

2 0
možnosti

J55i61r65i 81T55i40c53h19y

1. 2. 2021 18:36

Tu pokudtu je treba odstranit pravnim rozhodnutim, takze se nic platit nebude.

1 1
možnosti
Foto

Nesmyslnost, nesystémovost až diletantismus vládních opatření je nabíledni, o tom žádná. Že se jedná o ryzí populismus a nic moc vědeckého je zcela evidentní.

Ovšem, že by se VK sen. svým vystupováním bez roušky zastával bezmocných občanů8-o. S tím jste vedle jako jedle. Jemu vždy šlo stále jde v prvé řadě en a pouze o ě, o nic jiného. Našel příležitost, jak se zviditelnit a předvádí se. Už jen to, jak jí nosí na půl žerdi je symptomatické. A když ještě povykuje, že to je srabáctví, tedy nošení roušky, nemusím snad nic dodávat.

Snad vás k zaplacení vedlo to, co píšete, snad i stranická příslušnost, ale pro lidi jste moc nevykonal. Vlastně vůbec nic.

A VK sen.? Ten už se těšil, jak se při odporu proti pokutě rozpovídá a bude ve středu zájmu médií, stejně jako jeden místní bloger (spolustraník) a vy jste je vlastně připravil o požitek.

Tak nevím... Bylo to tak prospěšné?

8 6
možnosti

L92u71d96ě93k 17N50o18v54ý

1. 2. 2021 10:37

nevím, jestli vám za tohle Klaus poděkuje, myslím, že se docela těšil na to, že se bude uhrazení pokuty bránit, a že dojde i na soud, kvůli tomu to celé dělal. :-)

6 0
možnosti

Tak ty peníze asi přišly na IVK, takže Klaus se pořád může proti zaplacení pokuty soudně bránit, a dar použít na vydání další své knihy.

0 0
možnosti

S tím zbytečným omezením maloobchodní sítě zejména v menších městech a obcích máte pravdu, v malých obchodech a provozovnách nebývá zpravidla narváno ani v době nekoronavirové a majitelé by dnes jistě neměli problém "udirigovat" počet zákazníků na rozumnou míru. Pokud jde o to nošení roušek, měl by každý používat vlastní rozum. Nebudu si ji nasazovat, když jdu na procházku do přírody, nebo po chodníku, kde potkám pár lidí. Něco jiného je ale nošení roušek (respirátorů) v uzavřených prostorách, nebo při venkovní velké koncentraci lidí, kde může lehce dojít ke komunitnímu přenosu. A právě v takové situaci demonstrovat občanskou neposlušnost, jak to předvedl exprezident Klaus, není nic jiného, než exhibicionismus, což (pochopitelně) u něj vůbec nepřekvapuje.:-)

8 2
možnosti

tak expirační doba Miloše se blíží a ruská ambasáda si pěstuje dalšího kandidáta...

0 4
možnosti

Snažit se pomoci ekonomice nenošením roušek považuji za podobně alternativně inteligentní jako když zelení bojují proti skleníkovým plynům nahrazováním jaderných elektráren uhelnými.

10 5
možnosti
Foto

Jen technická poznámka k nadpisu. Klaus už opravdu není prezident....

3 4
možnosti
Foto

Pro něho třeba ještě je. Asi si zapomněl pár let kupovat noviny. :-)

3 2
možnosti

Pravicová trikolora a jejich pravicové omezení trhu s potravinami...oujé

7 1
možnosti

Trikolora nikde trh s potravinami neomezila. Máte chybné informace.

1 4
možnosti
Foto

Každý at si své peníze utrácí jak chce....ovšem v tomto případě jste je mohl hodit do kanálu. Za Volného zaplatíte také, vždyt je to stejný "hrdina" jako Klaus ?

4 5
možnosti

Koukám že mediální placená masírka pana VOlného zafungovala. Vy opravdu věříte, že by vyveden z jednacího sálu protože neměl roušku?

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS