Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S obsahem lze jistě souhlasit. Zjednodušit daně? Super. Návrat před Lisabonskou smlouvu? ( jak píšete za v dalších příspěvcích) Super. Jak si to ale představujete? Že vznikne jen jakýsi právní rámec zákona o dani z příjmů a zbytek bude vláda pouze vysvětlovat mimo právní rámec a legislativní proces (jak již v minulosti navrhovalo MF)? Že neopustíme EU, ale jednoduše řekneme, že nebudeme dodržovat její legislativu? A EU pokývá hlavou a řekne OK???Prosím o upřesnění konkrétních kroků,nikoliv jen obecné (byť hezké) povídání....

0 0
možnosti
Foto

Rád, děkuji za reakci. Jednoduše. Pokud bude politická poptávka od voličů (a ona stále sílí), bude mít zákonodárce veškeré možnosti, které mu legislativní proces umožní. Vůbec nechápu Vaše "nejde to, protože proto a bububu a EU navrch". Jde všechno. Bude-li poptávka, politická síla a vůle zvolených zástupců, je možný jak návrat před Lisabon, tak Vámi hned zamáznuté zjednodušení daňové džungle.

0 0
možnosti

Krásná ukázka prázdného žvatlání, přemílání prázdné slámy, důležitá sdělení známeho všech námi placených pracovníků 'nezbytných' "institucí, podporujících podnikání".

Dobře placení tlučhubové!

1 2
možnosti
Foto

Mohu Vás ujistit, že mě neplatí ani stát, ani daňový poplatník, natož pak Vy. Přesto odvádím daně v milionech měsíčně. Ze zásady všechny v ČR, daňový domicil jsem nikdy nezvažoval změnit, abych na daních ušetřil. Protože žiji v ČR. A i když se občas objeví takový exemplář, nehodlám to měnit.

0 0
možnosti
Foto

,,Doktor Zhouba znovu v akci. Sestavil deset důvodů, proč bude zle - Seznam Zprávy"

3 0
možnosti
Foto

Klíčem pro dlouhodobě smysluplná a efektivní makroekonomická opatření je reálná politická podpora. A tu nevidím.

Zadruhé: Nezaměstnanost je, podle Vás, v CZ problém? Kolik je aktuální přirozená míra nezaměstnanosti (odhlédneme-li od aktuálních krátkodobých frikcí způsobených vládními restrikcemi)?

1 0
možnosti
Foto

,,Predikce" ,,dr. Zhouby" je i z pohledu globálního, nikoli je regionálního. A i ČR není ,,ostrůvkem".neb vše je provázáno, a to jak ekonomic., tak politicky.

4 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6582x
Ekonom, vysokoškolský pedagog, podnikatel, politik, filantrop, otec a letec. Ředitel několika institucí podporujících podnikání v ČR. Úspěšný podnikatel napříč obory.

Seznam rubrik