Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Miroslave Křížku. Nejsem ekonom. Vsak dovolte mi jen pripomenout jeden okamzik, kdy i ja jsem porozumel hned na pocatku ten neuvazeny krok politika, kdy se snazil nastartovat "Green deal" v te stale uzasne ekonomii.

Jeho pozastaveni cinnosti v olearke oblasti, pozastaveni nutneho ropovodu, pozastaveni "krakovani" zemniho plynu z bridlicovych podlozi a vydani prezidenskych dekretu o uzavirani dolu na uhli. To byli ty kroky o kterych se zminuji. Den, kdy tyto prikazy se staly narizenim od prezidenta (jako zakon) byl 22 leden 2021!!! Prezident Spojenych statu Biden druhy den ve sve funkci

Tato zeme byla sobestacna po delku dvou let a svou sobestatocnosti diktovala svetovou cenu energie a davala practicky stabilitu v hospodarstvi mnoha zemim. I te EU. Zde se ukazalo mnoho lidem, ze i prosty investor v nemovitosti, vi dobre, na cem je postaveno hospodarstvi . Je to ENERGIE. To se vse zmenilo j jednom okamziku.

V hospodarstvi to chvili trva, nez neuvazene kroky ukazi na tu pravou stranku rozhodnuti. 50% zvyseni pohonych hmotv USA ma devastujici efekt na celou ekonomii. 6,8% inflace v teto zemi nemuze dnesni politicke vedeni ospravenit. A ten americky dolar hybe i s EU. Zde jiz necham pusobit vas clanek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6582x
Ekonom, vysokoškolský pedagog, podnikatel, politik, filantrop, otec a letec. Ředitel několika institucí podporujících podnikání v ČR. Úspěšný podnikatel napříč obory.

Seznam rubrik