Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U Czechinvestu Vám zrušili diskusi?

0 0
možnosti

Daňovou progresi obecně nevidím jako zločin na úspěšných, samozřejmě záleží na parametrech a také na celkovém daňovém kontextu. Takže předem bych to neodsuzoval.

1 0
možnosti

Jaksi se nám tady roznemohla podivná nemoc, skoro každý mluví jakoby za druhé lidi. A přitom mluví především za sebe. Kdyby tento každý člověk aspoň přiznal, že především hájí své zájmy. Potom by nebyl za pokrytce.

Nemluvte za důchodce, k tomu máte ještě daleko. I oni museli ve svém aktivním životě čelit podobným výzvám a poradili si. Jak obstojite vy? Zatím jen pláčete na cizím hrobě.

3 3
možnosti

Taky nevěřím na Ježíška, ale i když jsme "vyjímečný" národ tak nic lepšího a osvědčeného nevymyslíme. Majetkové daně jsou opravdu nízké a progresivní daň všude ve vyspělém světě. Ale záleží jak je nastavena. Hollandových 75% je asi moc.

Také maximální, píšete drastické šetření by bylo nutné, ale je to to nejlepší řešení?

0 3
možnosti
Foto

Co to je majetková daň? Daň z nemovitostí? Měli bychom být rádi, že zatím nemáme progresívní daň. Neustále pláčeme, že dividendy odtékají do zahraniči. Aby neodtékaly, museli bychom mít silnější vlastní podnikatele, aby dividenda zůstávala jim.

Co vám vadí na šetření?

2 0
možnosti
Foto

A nejhorší na tom je, že nemalý podíl tohoto dluhu bude součástí selektivního dotování určitých firem.

6 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6582x
Ekonom, vysokoškolský pedagog, podnikatel, politik, filantrop, otec a letec. Ředitel několika institucí podporujících podnikání v ČR. Úspěšný podnikatel napříč obory.

Seznam rubrik