Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Jestli si sem chodíte podobnými články ulevovat od všech Vašich činností napříč všemu - budiž. Váš příspěvek ničím nepřesahuje tuny zbytečných článků na téma jak to vláda dělá špatně, jak huhňá zatímco v Rakousku...

Opravdu nerozumíte tomu, proč se večer vyhlašuje něco co by mělo operativně platit druhý den. Navíc toto jediné vyhlášení presentujete jako pravidlo "většinou zásadně večer". Vždy, když čtu podobně zbytečné texty se mi vybaví citát jednoho amerického presidenta. Je škoda, že všichni ti, kteří dovedou lépe řídit stát jsou zrovna někde zaneprázdněni jako řidiči taxíku nebo holiči.

1 0
možnosti
Foto

Zdravím do štábu ANO :). No, myslím, že rekordní čtenost tohoto článku a rekordní karma ukazuje na zcela opačnou skutečnost, než zde píšete. Takže zdravím pana Prchala.

0 1
možnosti
JS

Díky ochotnickému divadlu máme 220 mrtvých. Co by jiní za to dali.

2 1
možnosti
Foto

O tom to není. Co to postavit tak, že máme o 100 mrtvých více, než jsme mohli mít? Kdyby to nebyl kindermanagement, ale vláda? Vláda v přípravách zcela propadla. Ale o tom to také není. Je to hlavně o tom, co bude teď dál.

4 2
možnosti
OB

Šéf něco nakupoval v Číně, první nabídku mu paní poslala na to co chtěl, druhou nabídku mu poslala na roušky, třetí nabídku na stroj na výrobu roušek za 30.000 dolarů, který zvládne udělat 180.000 roušek za měsíc ;-D

0 0
možnosti
JT

Bohužel, co není zakázáno, to je dovoleno a zůstává pouze morální aspekt kauzy, na který naši politici s hroší kůží zvysoka se.ou a občané také již rezignovali a tolerují jim to. A proto může vláda ČR obchodovat s kriminálníky a Mikymaus neodstoupí a neodstoupí...Rv[>-].

2 2
možnosti
RV

Prostě další generál po bitvě, který ví, jak se co mělo tehdy dělat. Ochranné pomůcky nebyly, protože je chtěla celá Evropa. A tomu odpovídala cena.

A tiskovky? Díky včasnému zásahu vlády patříme mezi těch pár zemí, které pandemii zvládly a na tiskovkách se už nic zásadního nedozvíme - není co. Proto jsou celkem nezajímavé a nedůležité - koho baví poslouchat politiky, tak se na ně podívá, ale mnohem lepší je si poslechnout mluvené slovo od nějakého herce, který mluvený projev studoval.

1 5
možnosti
KD

vlada podrztasku a neschopnych vcele s hlavnim udavacem babisem

2 1
možnosti
MK

Přátelé. Ono nyní hodnotit kdo kdy co udělal špatně je dost zavádějící. Prvopočátek toho průšvihu je hned po převratu, kdy se opatření a sklady CO považovaly za přežité a nepotřebné a v rámci ekonomiky jsme stratili soběstačnost v mnoha oborech, Jak se ukázalo bylo to krátkozraké. Nyní nás virus vyškolil a stojí to nemalé peníze. To už nezměníme, ale do budoucna máme šamci se z toho poučit a postupně se vracet k soběstačnosti i když ne vždy to bude ziskové. Hodně lidí a politiků hlásaji jak je vše špatně a nechtějí si přiznat, že na tom máme vinu všichni. To je vidět nyní. Ještě neodezněla 1 vlna a už je tu zase politikařeni a sbírání laciných pol.bodú.

2 1
možnosti
RV

Ale to se hluboce mýlíte už v základu. Není možné se předem připravovat na všechny myslitelné katastrofy - a kdo se o to snaží, tak si umrtvuje spoustu zdrojů, které by mu jinak mohly pomáhat k dalšímu rozvoji. Mnohem vhodnější je zdroje využívat k rozvoji a bohatnutí společnosti, protože když pak přijde krize, máme spoustu zdrojů, které jsme schopni přesměrovat na řešení krize.

A naplněním rčení "každý generál se připravuje na minulou válku" je to, když po skončení tisícileté vody začneme všude budovat hráze a po skončení stoleté pandemie začneme utrácet za nové továrny na výrobu roušek, respirátorů a plicních ventilátorů.

Soběstační byli naši předkové, kteří žili těžký život aby si zajistili základní životní podmínky. Soběstačná je např. Severní Korea. Soběstačnost má totiž vysoké náklady, které nás ochuzují.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

4 1
možnosti
MS

Kdo se někdy ucházel o státní zakázku ví, že by s osmnácti exekucemi, sídlem v Belize a činnosti jen mimo obor zakázky nemel nikdy sanci.

Je to rozkradacka.

22 0
možnosti
LP

.. a rudý koblihy tomu ochotnickému divadlu ještě tkeskali a tetelili se blahem...

13 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS