Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

kde tohle mám podepsat? :)

0 0
možnosti
Foto

V Německu začal počet obyvatel v jednu chvíli klesat a způsobilo to ve vládních kruzích paniku, která vedla k pozvání migrantů. Co budou dělat třeba v Sýrii, kterou opustilo miliony obyvatel? Přitom tato země před vypuknutím nepokojů patřila k nejspořádanějším zemím v této oblasti. Proč se nešetří, kdo stál za demonstracemi? To samé platí o Majdanu. Nedávno jeden Ukrajinec přiznal, že demonstranti byli placeni z USA, jmenoval Sorose. Bohužel nikdo nešetří, zda to v Sýrii nebylo obdobně.

5 2
možnosti
PB

Tak jednak je už dost podezřelé ono alibistické slůvko "nejspořádanější" a kdo stál za demonstracemi se ví. Byli to rodiče dětí odvlečených tajnou policií a následně ostatní, když Asad nechal do těch prvních střílet.

A opravdu výraz " jeden Ukrajinec přiznal" v souvislosti s masovými protesty zní asi jako "jeden voják Wermachtu prozradil".

1 4
možnosti
JF

Zvláštní otázka.

Všichni přece víme, že migrant je k nezaplacení.;-)

3 1
možnosti
PB

Merkelová v proslovu: Moji opravdu drazí migranti...vítáme vás.

3 0
možnosti
PK

Samozřejmě souhlas, jen bych podotknul že známý pan Rozumek tvrdil v rozhlase, že města v Německu i jinde (nikoliv vlády) dávají tolik nabídek na přijetí migrantů - že by dnešní napjatou situaci vyřešily.

4 0
možnosti
FL

Nikoliv vlády a nikoli občané. Vždy se ale najde dost aktivních, kteří se chtjí předvést co všechno dokáží zvládnout. Touto cestou Němci svého času dospěli ke "konečnému řešení žoidovské otázky"

4 0
možnosti
Foto

Autor píše, že podporuje efektivní pomoc obětem válečných konfliktů. :-/Já si myslím, že státní pomoc do zahraničí je velice špatně. Nikomu bych nebránil pomáhat za své peníze.8-o Ale pomáhat za cizí peníze, stavět si na tom PR je úplně špatně. Ty peníze musel někdo někomu násilím/pohrůžkou násilí vzít. A pomáhat a současně tím podporovat násilí, to je oxymóron par excellence.

6 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6582x
Ekonom, vysokoškolský pedagog, podnikatel, politik, filantrop, otec a letec. Ředitel několika institucí podporujících podnikání v ČR. Úspěšný podnikatel napříč obory.

Seznam rubrik